Over ons

Ons verhaal

IF IT MAKES YOU FEEL BEAUTIFUL, THEN DO IT!

In onze Sìlon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en een luxe ervaring op nummer een. Met een ruim aanbod aan verschillende specialisaties ben je bij ons op het juiste adres voor net dat beetje extra. Sìlon staat bekend om zijn enorme transformaties/makeovers.

We give hair LIFE!

Door middel van de juiste producten en technieken kunnen wij er voor zorgen dat jouw haar zijn ware potentie behaald. Wij maken haar weer gezond en geven het een silky & shiny boost. En is het haar te dun of nog niet op de gewenste lengte? Dan is dit met de unieke hairextensions behandelingen ook geen enkel probleem.

Daarnaast zijn we als één van de weinigen in het noorden, bezig met onze specialisatie in keratine behandelingen.

We give hair GLAMOUR!

Speciale wensen betreft visagie? Ook dit kan geregeld worden. Wij werken met diverse ervaren visagisten.

Maak kennis met ons team

Silvia

Silvia

Oprichter

“Ik streef tijdens elke behandeling naar perfectie, en heb maar 1 doel en dat is de klant het WOW effect bezorgen.” 

Dit maakt haar een gepassioneerd HAIREXPERT.  Ze zorgt er voor altijd op de hoogte van de nieuwste trends, theorie en technieken te zijn, en dit legt de lat van het kappersvak net even wat hoger.

Annemieke

Annemieke

Kapster

“Met mijn ruime 8 jaar ervaring en passie voor het kappersvak, kan ik het haar transformeren in de mooiste creaties.

Inmiddels ben ik 2 jaar werkzaam bij Silon.
Waar ik de klanten altijd stralend en blij de deur uit laat gaan!
Ik ben gespecialiseerd in kleuren, hairextensions en keratinebehandelingen. Ook kun je bij mij terecht voor de Curl Cut behandeling voor dames. En voor de heren de populaire Men Perm. (Mannen permanent). Zie ik jou bij mij in de stoel? Tot snel in de salon!“

Marit

Marit

Kapster

“Hi ik ben Marit, mijn doel is om onze klanten altijd tevreden de deur uit te laten gaan.

Hierdoor heb ik zo veel meer plezier in mijn werk. Ik ben gespecialiseerd in de curl cut (krul knippen) en in kleuren. Ik zorg er graag voor dat de klant zich prettig voelt tijdens de behandeling, ik leg ze graag in de watten. Ik hoop jullie snel te zien, gezellig bij mij in de stoel.“

Renée

Renée

Kapster

“Mijn naam is Renée. Ik zit nu circa 6 jaar met veel plezier in het kappersvak. Sinds kort mag ik mij toevoegen aan het leuke team van Sìlon.

Ik ben gek op het maken van mooie haarcreaties, en voer daarom alles ook heel precies uit. Ik ben gespecialiseerd in kleuren en hou voornamelijk van natuurlijke kleuringen. Maar voor felle creatieve kleuren kun je ook zeker bij mij terrecht!”

Chantal

Chantal

C Nailed it

“Ik ben het zusje van Silvia (Sìlon)!

Dat maakt het des te leuker dat wij nu samen in deze prachtige nieuwe salon zitten. Ik ben begonnen in 2021 met het zetten van nagels, en ben gespecialiseerd ik het zetten van acrylgel (met verlenging) en natural nail treatment (biab).“