Academy

Maak kennis met de Sìlon Academy

The Sìlon Academy educator:

“Hi, mijn naam is Silvia Minks en ik ben de oprichter van onze succesvolle salon @silonofficial. Met ruim 7 jaar ervaring in het kappersvak lanceren wij nu de academy om van jou óok de beste te maken! 🚀

Do you want to invest in your skills? More info soon ✨

“Education is the key !“

Een master colorist die beschikt over alle nieuwste technieken en een winstgevende, goedlopende salon. Dit is wat alle salon eigenaren willen. De tijd van nu, met alle perfecte pinterest plaatjes, doet het er in kappers wereld toe dwingen niet te falen.

“Perfection is the goal.”

Volg Silon Academy op Instagram!

Cursussen

Met een training bij Sìlon Official leer je hoe je er voor kunt zorgen dat jouw klant precies krijgt wat ze wil. En hoe je op deze manier er voor kunt zorgen dat je niet alleen vaste klanten behoud, maar ook je bedrijf kan laten groeien op social media om nieuwe klanten aan te trekken.

“Make your own pinterest perfect”!

In deze cursus neem ik je van A tot Z mee het hele proces door.
-Ontvangst,
-Communicatie wensen en mogelijkheden
-Doelen stellen en plan maken
-Uitvoering, de juiste keuze folie, tonen & knip techniek
-Afstyling
-Fotografie
-Prijs berekenen en afronden met klant
-Beleving van de klant
-Zelfvertrouwen

Bij onze trainingen staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en een luxe ervaring op nummer 1. Sìlon staat bekend om zijn enorme transformaties/makeovers. We give hair LIFE! Door middel van de juiste producten en technieken kunnen wij er voor zorgen dat het haar zijn ware potentie behaald. Wij maken haar kunst en geven het een silky & shiny boost.

De cursus zal plaats vinden in de salon Sìlon Official te Sneek. Het belooft een gezellige, luxe en vooral leerzame ervaring te worden.

“If it makes you feel awesome, then do it!“

Tijdens het proces is er ruimte om vragen te behandelen en na afloop vatten we alles samen onder het genot van een glaasje bubbels!