Over ons

Ons verhaal

IF IT MAKES YOU FEEL BEAUTIFUL, THEN DO IT!

In onze Sìlon staan kwaliteit, persoonlijke aandacht en een luxe ervaring op nummer een. Met een ruim aanbod aan verschillende specialisaties ben je bij ons op het juiste adres voor net dat beetje extra. Sìlon staat bekend om zijn enorme transformaties/makeovers.

We give hair LIFE!

Door middel van de juiste producten en technieken kunnen wij er voor zorgen dat jouw haar zijn ware potentie behaald. Wij maken haar weer gezond en geven het een silky & shiny boost. En is het haar te dun of nog niet op de gewenste lengte? Dan is dit met de unieke hairextensions behandelingen ook geen enkel probleem.

Daarnaast zijn we als één van de weinigen in het noorden, bezig met onze specialisatie in keratine behandelingen.

We give hair GLAMOUR!

Speciale wensen betreft visagie? Ook dit kan geregeld worden. Wij werken met diverse ervaren visagisten.

Maak kennis met ons team

Silvia

Silvia

Oprichter

“Ik streef tijdens elke behandeling naar perfectie, en heb maar 1 doel en dat is de klant het WOW effect bezorgen. Ik ben gespecialiseerd in kleuren, hairextensions en bruidstyling. Met veel passie run ik de salon en daarnaast ben ik druk bezig met een vernieuwd programma voor mijn academy.“

Annemieke

Annemieke

Kapster

“Met mijn ruime 9 jaar ervaring en passie voor het kappersvak, kan ik het haar transformeren in de mooiste creaties.
Inmiddels ben ik 3 jaar werkzaam bij Sìlon.
Waar ik de klanten altijd stralend en blij de deur uit laat gaan!
Ik ben gespecialiseerd in kleuren, hairextensions, krul knippen en keratinebehandelingen.

Zie ik jou bij mij in de stoel?
Tot snel in de salon!

Marit

Marit

Kapster

“Hi ik ben Marit, mijn doel is om onze klanten altijd tevreden de deur uit te laten gaan. Inmiddels ben ik alweer ruim 1,5 jaar werkzaam in dit gezellige team. Ik heb zo veel plezier in mijn vak! Ik ben gespecialiseerd in krul knippen, kleuren en extensions. Ook volg ik een masterclass voor bruidstyling en opsteken.
Ik zorg er graag voor dat de klant zich prettig en veilig voelt tijdens de behandeling.
Ik hoop jullie snel te zien, gezellig bij mij in de stoel.“

Renée

Renée

Kapster

“Mijn naam is Renée. Ik zit nu circa 7 jaar met veel plezier in het kappersvak. Sinds een jaar mag ik mij toevoegen aan het leuke team van Sìlon. Ik ben gek op het maken van mooie haarcreaties, en voer daarom alles ook heel precies uit. Ik ben gespecialiseerd in kleuren en blowdry’s. Ik hou voornamelijk van natuurlijke kleuringen. Maar voor felle creatieve kleuren kun je ook zeker bij mij terrecht!

Hopelijk tot snel!”